fredag den 21. februar 2014

Knasende knækbrød

Knasende sprødt knækbrød. Hvedemel, speltmel, majsmel, hirsemel, rismel eller andre meltyper kan bruges.

Quinoamel, rismel, majsmel og hirsemel er glutenfrit.



Knasende Knækbrød


En pladefuld

Ingredienser

1 dl sesamfrø eller birkes

1 dl solsikkekerner eller græskarkerner

½ dl chiafrø (eller 1 dl hørfrø)

2 dl quinoamel (eller hirsemel, rismel, majsmel)

¾ tsk. salt

3 dl kogende vand

½ dl olivenolie

Sådan gør du:

Sæt ovnen til 180 grader varmluft.

Bland solsikkekerner, sesamfrø, chiafrø, quinoamel, salt og vand sammen i en skål. Rør olien deri. Rul massen ud mellem to stykker bagepapir. Skær linjer i dejen, hvor knækbrødene skal knække.


Bag knækbrødene i 25-30 minutter på varmluft midt i ovnen.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar