Det Mælkefri Køkken

Dette er en søsterblog til madgudinden.dk. Denne blog er stadig mælkefri, men knap så fikseret på sukker og helse.

Sider

  • Blog
  • Madgudinden
  • Opskriftsoversigt
  • Det Mælkefri Køkken BOG

Opskriftsoversigt


Opskrifter

 

Snacks

Chokoladetrøfler

Flødeboller

Marshmallows snacks

Mochi med nøddefyld

Grønkålschips

Knasende knækbrød

Havregrødsmuffins

 

Is

Kirsebæris med kirsebærvin

Lakridsis

Vaniljeis med rom og rosiner

Pekanis med smøragtig smag

Is-skåle

 

Desserter

Jordbærtærte
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Start
Abonner på: Opslag (Atom)

Instagram

Instagram

Facebook

Etiketter

sødt (12) dessert (10) Snacks (9) Glutenfrit (7) LCHF (6) Palæo (6) Sprødt (3) Til på farten (3) Brød (2) Bøger og E-bøger (2) Morgenmad (1) RAW (1)

Blog-arkiv

  • ▼  2016 (3)
    • ▼  december (1)
      • Flødeboller - glutenfri og mælkefri
    • ►  marts (2)
  • ►  2014 (13)
    • ►  november (5)
    • ►  juli (1)
    • ►  marts (1)
    • ►  februar (6)

Populære indlæg

  • Jordbærtærte – glutenfri og mælkefri
    Jeg serverede denne jordbærtærte til min fødselsdag. Nuj – hvor blev den bare god. Tærten er lavet med en marcipanbund, dernæst et la...
  • Havregrødsmuffins
    Til på farten – om morgenen, som snack eller om eftermiddagen på vej hjem. Havregrødskager! Hvordan det lyder – ej, for at være helt ærlig, ...
  • Knasende knækbrød
    Knasende sprødt knækbrød. Hvedemel, speltmel, majsmel, hirsemel, rismel eller andre meltyper kan bruges. Quinoamel, rismel, majsmel og hi...
  • Crispy grønkål
    Har du lyst til noget salt, men ikke må få chips eller andre snacks med for meget dårligt fedt og stivelse? Grønkål bliver helt sprødt i o...
  • Mine bedste flødeboller
    Et hit for voksne og børn, men vær opmærksom på den store sukkermængde. Jeg har endnu ikke kunnet lave dem sukkerfri, da Sukrin og kokospalm...
  • Nøddefyldte Mochi kugler
    Mochi er japansk blødt risslik, som ofte fås færdiglavet i asiatiske butikker. Mochi er lavet med glutinøst rismel (rismel lavet på klisterr...
  • Lakrids-is - mælkefri
    Hvis man vil have en stærk lakridsis, bruges ren lakridsekstrakt, men lidt lakridsrodspulver gør, at isen får en mere sødlig lakridssmag. Hv...
  • Vaniljeis med rom og rosiner - mælkefri
    Vaniljeis med rom og rosiner. Bliver det meget bedre? Husk at lade rosinerne trække i rommen natten over, så de rigtig smager af noge...
  • Sprøde marshmallows-snacks
    Sprøde, søde og vanedannende marshmallows snacks.
  • Chokoladetrøfler
    Hit for børn og barnlige sjæle. Husk at opbevare trøflerne i køleskabet, hvis det er varmt i køkkenet. Kokosolie smelter over 24 grader. ...

Findeopskrifter

Madblogstoppen

Om mig

Unknown
Vis hele min profil
Simple tema. Temadesign af linearcurves. Leveret af Blogger.